Пектин

"Природната метла" за организма!

 Съдържание: Всяка таблетка съдържа: 250 мг ябълков пектин, 30 мг Витамин С.

Какво представлява Пектинът? Пектинът е натурален продукт съдържащ се в плодовете и зеленчуците. По химичен състав е близък до целулозата. Съдържа неутрални захари, микроелементи, гликозиди. Естественият му произход го прави лесно усвоим от организма. Пектинът на "Адисан Фарма" е обогатен допълнително с Витамин С, за да се гарантира още по-добър ефект от приемането му при определени състояния на организма.

Как действа Пектин Плюс С? В организма пектинът се свързва с водата и образува високо вискозни разтвори. По този начин той "улавя" тежките метали, "лошия" холестерол, жлъчните киселини още в стомаха и тънките черва. Пектинът действа еднакво добре при разстройство и при запек. При първия случай благодарение на свързването с водата и отделяне на токсините, а при втория поради дразнене рецепторите на дебелите черва и активира тяхната перисталтика. В дебелото черво пектинът ферментира и така поддържа нормалната микрофлора там. Витамин С подсилва обезвреждащия ефект на пектина спрямо индустриални и медикаментозни химически вещества.

В какви случаи да приемате Пектин Плюс С?

- при стомашно-чревни разстройства;

- високо ниво на холестерол;

- при наднормено тегло;

- при работа в среда с вредни вещества;

Дозировка: По 1-2 таблетки 3 пъти дневно. При активна двигателна дейност дозата може да се увеличи до 10-12 таблетки на ден.

Съхранение: Съхранявайте продукта в оригиналната опаковка на сухо и защитено от светлина място, при температура под 25 С. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Опаковка: 90 таблетки се опаковат във флакон от полиетилен. 

Какво трябва да знаете? Продуктът е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната доза!

Производител: Адисан Фарма ЕООД