Бирена Мая

Жизнени и енергични всеки ден!

Съдържание: Всяка таблетка съдържа:

Бирена мая: 500 mg;

Витамин В1: 0.300 mg;

Витамин В2: 0.200 mg;

Витамин В6: 0.300 mg;

Фолиева киселина: 30µg;

Витамин С: 5 mg;

Витамин Е: 0.900 mg α-TE.

Какво представлява Бирената мая? Бирената мая е натурален продукт богат на витамини, минерали, микроелементи, протеини и аминокиселини. Естественият им произход ги прави лесно усвоими от организма.

Защо Бирена Мая Плюс? Бирената мая на Адисан Фарма е обогатена допълнително с основните витамини, за да се гарантират дневните нужди при определени състояния на организма. Витамините от група В, както фолиевата киселина и витамин С са важни за жизнената дейност на нервната и храносмилателна система. Те спомагат за правилната обмяна на веществата, както и за нормалното протичане на бременността и развитието на плода в утробата на майката.

В какви случаи да приемате Бирена Мая Плюс? 

- Имате проблеми с кожата на лицето;

- Страдате от липса на апетит;

- Спортувате активно;

- Имате понижен жизнен тонус;

- Вие сте бременна или кърмите;

Дозировка: По 2 таблетки 3 пъти дневно. При активна двигателна дейност дозата може да се увеличи до 10-12 таблетки на ден. Приемайте таблетките с малко вода. 

Съхранение: Съхранявайте продукта в оригиналната опаковка на сухо и защитено от светлина място, при температура под 25 ºС. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Опаковката съдържа 100 таблетки, опаковани във флакон от полиетилен. 

Какво трябва да знаете още? Продуктът е хранителна добавка! Не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната доза!

Производител: Адисан Фарма ЕООД