ФорсиВит Баланс

ФорсиВит Баланс - Енергия през целия ден!

Тъй като човешкият организъм не е в състояние да съхранява Витамин С за повече от няколко часа, Forsivit Balance® е под формата на специални капсули с удължено освобождаване. Те постоянно и равномерно отделят Витамин С и осигуряват наличието му в организма през целия ден.

Съдържание: Всяка капсула Forsivit Balance® съдържа Аскорбинова киселина 500 мг. 

Действие: Forsivit Balance® укрепва имунната система, подпомага устойчивостта на организма при инфекциозни процеси, намалява тежестта и продължителността на простудните състояния и притежава силно изразено антиоксидантно действие. Forsivit Balance® осигурява на организма Витамин С в продължение на 8 до 12 часа. Препоръчва се при умора, физическо натоварване и възстановяване на организма.

Препоръчителна дневна доза: За възрастни и деца над 10 год. по 1 капсула,а дневно, по време на хранене.

Начин на употреба: Капсулите трябва да се приемат с вода. Капсулите или тяхното съдържание не трябва да се дъвчат. 

Внимание: Преди употреба винаги четете информацията за потребителя! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Хранителна добавка! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не се използва след изтичане на срока на годност, посочен на опаковката и на блистера! Изхвърляйте опаковките на предназначените за това места!

Опаковка: 30 броя капсули с удължено освобождаване

Производител: Адисан Фарма ЕООД

Forsivit Balance® е произведен съгласно изискванията на добрата производствена практика. 

Forsivit Balance® е запазена търговска марка на Адисан Фарма ЕООД!